Apple Thai Massage

UTBILDNING


Flera av våra thailändska massöser på Östermalm har gått sin utbildning på Wat Po i Bangkok ( Thailands mest kända massageskola ). Våra massöser har alla jobbat i många år och har lång erfarenhet av både traditionell thai och oljemassage. Våran nyrenoverade och fräscha lokal är på 100 kvm och finns på Skeppargatan 8 på Östermalm ( c:a 80 meter från Strandvägen ). Våra behandlingar lämpar sig mycket väl för alla som behöver reducera symptom som stresshantering eller öka sin flexibilitet.

Dagens teknik har medfört att allt fler med stillasittande arbete får stora besvär med musarm, ryggbesvär och stel nacke med efterföljande huvudvärk. Thai massage hjälper till att lösa upp knutor i muskler och öka blodcirkulationen. Thai massage kan lindra sjukdomar i olika organ, både fysiska och till viss del även psykiska besvär. Kombinationen av dessa egenskaper placerar thaimassagen i en unik position som en helande terapiform. Thai massage fungerar både i underhållande friskvårdssyfte som i behandlingssyfte av olika sjukdomstillstånd och har i vissa fall visat sig fungera väl där traditionell sjukvård inte hjälpt.

 

FRISKVÅRD  


Friskvårdsmassage får dej att må bra, orka mer och klara av vardagsstressen. Med friskvårdsmassage vill vi uppmuntra alla arbetsgivare att öka hälsan bland de anställda. Thai massage är sedan januari 2004 avdragsgillt. Satsa på förebyggande friskvård och få personalen långtidsfrisk.

Friskvårdsmassage förebygger bl.a. besvär med:

  • Huvudvärk, nackspärr migrän.
  • Tennisarmbåge, musarm, golfarmbåge.
  • Yrsel, domningar, muskelvärk.
  • Ryggont, ischias, fibromyalgi.


VÅRA KUNDER
 

Till oss kommer kvinnor och män, unga som gamla. Familjer kommer med sina barn. Det kommer också en hel del idrottsmän som behöver få hjälp med sina ömma muskler, både i behandlande och förebyggande syfte, lika viktigt båda två.

 

VÄLKOMNA TILL APPLE THAI MASSAGE